- Autor: Bibrova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Okurky sterilované | 41 |
| Mrkev mladá sterilovaná | 41 |
| Celer na nudličky | 41 |
| Hrášek zelený sterilovaný | 41 |
| Voda | 200 |
| Ocet | 15 |
| Sůl | 20 |
| Hořčice plnotučná | 68 |
| Brambory vařené | 1298 |
| Majonéza Yofresh (Hellmanns) | 160 |
| Cukr průměr | 15 |
Energetická hodnota celkem: 6491 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 244,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 649 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 24.4, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






